dimecres, 1 d’octubre de 2014

Ja era hora, primer de batxiller!

     Hola, em diuen Roser Sòria, i després de 4 anys d'ESO a l'IES GREGORI MAIANS, ja sóc a primer de batxiller.
    Hui encete la meua vida al bloc, i ho faig per tal de presentarme :)
D'esquerra a dreta: Maria Bertomeu, Alba Monzó, jo,
Paula Sempere i Laura Jordà
    He triat la branca cientificotecnològica ja que m'agradaria fer una enginyeria, ja decidiré més avant quina, o tal vegada acabe decindint-me per les matemàtiques, un camp científic on em sent molt agust.
    A part de la meua vida dins del centre, també jugue a bàsquet des de ja fa 10 anys i curse 5é d'Ensenyances Professionals al Conservatori de Música Josep Climent d'Oliva amb l'especialitat de flauta (travessera). Però a pesar de totes les hores que tinc d'estudis, sempre m'agrada traure temps per a estar amb les amigues i si pot ser anar-me'n de festa :P
    Esta és un poc la meua vida i a partir d'ara aniré publicant tot el que faça falta al bloc, fins l'altra!

Cap comentari:

Publica un comentari