dissabte, 3 de juny del 2017

DESAFIAMENT ROBOT 2017



DESAFIAMENT ROBOT 2017

El dissabte 13 de maig el curs de 1r de batxiller de tecnologia industrial varem anar a València al Museu de les Arts i les Ciències on varem participar en unes persecusions on un robot deuria de caçar a l'altre.

Van participar tres robots un veterà i els altres dos nous, els dos nous es deien: Megamaians i Anduin i l'antic es deia: Dondino. La primera ronda ens tocava entre nosaltres, el Megamaians contra el Dondino, però el Anduin va anar contra uns de FP que no van acudir a la ronda i es van quedar desclassificats i Dondino va guanyar a Megamaians per sort, ja que, Megamaians es va pegar la volta i va anar de cara a Dondino.

Finalment Dondino, el robot que menys ens esperavem que arribar més llunt, va arribar a quarts i va pedre contra qui finalment seria el vencedor de la competició. També hi havien diferents tipus de competicions com per exemple els de drons, competicions de LEGO i inclus competicions de zumo en les quals es tractava d'expulsar al robot contrari per a poder guanyar la ronda.

A sigut una gran expèriencia molt divertida i m'agradaria tornar a repetir-la.
Acì vos deixe un xicotet resum de la nostra participació.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada