diumenge, 19 de febrer del 2017

Visita tallers Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV


TALLER DE DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS


Aquesta fou una excursió a la ETSE  que tenia com a objectius : informar-nos de les possibles eixides professionals dels diferents enginyeries que allí s´entudien i ademés, introduir-nos amb alguns tallers relacionats.

L´excursió la podriem separar en dos parts :
  1. Introducció i ixides professionals.
  2. El taller (en el meu cas , desenvolupament de videojocs)

En la primera part ens reuniren en una aula i ens exposaren tots els màsters , doctorats , etc. i les eixides que podien tindre. Personalment , el que més em va impactar va ser la cuantitat de carreres i possibilitats que hi ha. Informació detallada sobre la ETSE .


Durant la segona part ens dividiren en grups en funció del taller que anavem a fer , un dato curios és els professors que dirigien els tallers , eren estudiant de la propia universitat .
La primera hora del taller de desenvolupament de videojocs ens explicaren l´evolució en els videojocs, desde el primer joc fins al últim , explicant els colors, sombres, etc, que els diferenciaven .

Les següent 2 hores ens dedicarem a crear el nostre propi videojoc , utilitzarem el programa Unity, que és molt utilitzat per crear jocs per android.
El nostre videojoc consistia en un joc de "carreres" , començarem creant una superfícies , donant-li forma , ajustant la càmara , i moltes coses més que t´oferix el programa .
No poguerem utilitzar ni la mitat de les possibilitats que oferix Unity però va ser un primer pas en el món dels videojocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada