diumenge, 4 de desembre del 2016

El Stellarator

EL meu opció sobre els comentares de l'article:   El stellarator(stella és estrella) (rator és un generador)



S'assemblen que estan parlat sobre el stellarator per saber com funciona així, desavantatges i la gent que que han comentat aquest article de la ciència, no volen que el stellerator pateixi les problemes.Però alguns que han parlat que fan servir per a la pelicula, la fusió de nuclear i també la fisio


Com funciona el stellarator?

Oposar-se a l'energia nuclear de fissió és raonablement lògic, sobretot si considerem que els seus riscos han estat àmpliament exposats a través dels mitjans de comunicació, que complint per descomptat amb la seva obligació, remarcaven els riscos associats al procés operatiu i la seqüela que suposa l'herència de les cendres radioactives, de llarga i perillosa vida.

Com és natural, l'ocurrència de sinistres, que encara que no han estat nombrosos, haver-los n'hi ha hagut, magnificava en el sentir de l'opinió pública el perill que suposava tenir a prop un "reactor nuclear de fissió" (on es trenquen els nuclis atòmics) .

Però poc o res de tot això podria dir-se d'un "reactor nuclear de fusió" (on s'uneixen els nuclis atòmics); de manera que dir que no a l'energia nuclear de fusió, alhora que es dóna la benvinguda a l'energia solar, no té cap sentit, tenint en compte que el propi Sol és un enorme reactor nuclear de fusió.

La fusió nuclear és el procés mitjançant el qual els nuclis lleugers es fusionen per formar nuclis més pesants. Aquest és el procés que genera l'energia del Sol i de les estrelles. Des que la ciència es va adonar per primera vegada, als anys vint del segle passat, de quin era el veritable origen de la quantitat ingent d'energia que radiava el Sol, ha estat un somni de la humanitat aprendre a controlar aquesta font d'energia a la Terra.

1 comentari:

  1. How do I earn money playing slots online - KRFIR
    No matter the game type, one of the main bonuses will get you bonuses for krfirst the 메리트카지노 top prizes. The biggest ones are multipliers, which give one more chip

    ResponElimina