dissabte, 14 de novembre del 2015

200é anniversari de George Boole





És complex l' univers?

El matemàtic britànic George Boole ens va ensenyar que no, les coses poden ser vistes de una manera més  simple; els valors es poden reduir a si o no, veritable o fals, o 0 o 1 .

En 1849, Boole va ser nomenat com el primer professor de Matemàtiques a la Universitat de Cork, on va ser pioner en l'evolució de la lògica i les matemàtiques. El seu  sistema "booleà" binari es detalla en una investigació de les lleis del pensament en 1854, el que inevitablement ha habilitat el  pensament revolucionari no només en la lògica i les matemàtiques, sinó també en l'enginyeria i la informàtica.

Com un dels científics més importants que mai han treballat a Irlanda, Boole va posar efectivament les bases de tota l'era de la informació mentre es treballa des de la UCC. Així que és just dir que sense George Boole, no hi hauria informatica Així que, com un homenatge a les contribucions de Boole, artista Leon Hong a creat un Doodle per al seu homenatge a Google.
Aquest Doodle està format per dues variables X i Y que van encenence i apagantse aleatoriament, doncs cada lletra del la paraula google porta un codi que indica quines variables deuen estar enceses per a que aquestes lletres adopten el seu clor natural.



Un  11001000(200 en codi binari, en honor a George Boole,) molt feliç aniversari per al geni George Boole!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada